Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΒΛΥΧΟΥ


Ολοκληρώθηκε η προμελέτη για τη διαμόρφωση του ευρύτερου χώρου της πίστας κυκλοφοριακής αγωγής μαζί με τον προαύλιο χώρο της που θα έχει πολλαπλές χρήσεις η πίστα αρχαρίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περπάτημα για τρέξιμο αλλά και σαν ελεύθερος χώρος για ποδήλατο μικρών επισκεπτών, το ίδιο ισχύει και για τη πίστα εξάσκησης που είναι και προέκταση της χωμάτινης αλλά και ποδηλατοδρόμιο μικρών επισκεπτών.
Η χωμάτινη πίστα μοντέλων εκτός δρόμου θα μπορεί να συνδεθεί με μικρό φορητό γεφυράκι και να επεκταθεί και στο χώρο του χωμάτινου ποδηλατοδρομίου ώστε να έχει μια πρωτόγνωρα μεγάλη έκταση και διαδρομές που θα χαίρονται σε πανελλήνιο επίπεδο οι μοντελλιστές με τους αγώνες τους στο χωριό μας. Δεν υπάρχουν νομίζω πολλές πίστες που να περνάνε από ποταμάκι με γέφυρα και να έχουν τέτοια έκταση.
Τα σχέδια τώρα θα τα δούμε μαζί με τους μοντελλιστές ώστε να υπάρξουν πιθανόν συμπληρώσεις ή αλλαγές λόγω ιδιαιτεροτήτων.Το ίδιο ισχύει και για τη πίστα κυκλοφοριακής αγωγής που το υπουργείο συγκοινωνιών κοινοποίησε την διερευνητική μας επιστολή στο δήμο όπου θα απευθυνθούμε τώρα για να δούμε με  ποιο τρόπο θα μπορέσει να μας βοηθήσει στην υλοποίηση σε συνεργασία με το υπουργείο. 

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΑ Κ.Α,ΧΩΜΑΤΙΝΗ, ΑΡΧΑΡΙΩΝ,ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΙΣΤΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ



ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 40-100 ΑΤΟΜΩΝ

ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ


ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου