Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ


Ο σύλλογος μας δρομολογεί αρχαιρεσίες την Τρίτη το απόγευμα μετά την Ανάσταση. Στο πρώην ΚΕΠ.
Όσοι έχετε γραφτεί μέλη και θέλετε να συμμετέχετε ως υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο και την εφορευτική επιτροπή στείλτε μήνυμα ή τηλεφωνήστε για τη δήλωση συμμετοχής ώστε να ενταχθείτε στο ψηφοδέλτιο.
Όσοι δεν έχετε ακόμη εγγραφεί μπορείτε να εγγραφείτε άμεσα στον Αλέξη Κοκκίνη, στο Νίκο Δ. Καββαδά στη Σαπφώ Σ.Καββαδά και στην Άννα Καββαδά και βέβαια να δηλώσετε υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο. Ήδη έχουμε βρεθεί επτά άτομα μας λείπουν δύο υποψήφιοι αλλά βιαστείτε γιατί πρέπει να κλείσουμε και να τυπώσουμε τα ψηφοδέλτια εγκαίρως.
Για όσους απλά θέλουν να ψηφίσουν μπορούν να γραφτούν μέχρι και την ίδια τη μέρα των αρχαιρεσιών.
Έχουμε φτάσει αισίως τους πενήντα εγγεγραμμένους και ολοένα πληθαίνουμε.
Έχουμε επίσης και πολλούς φίλους που απεχθάνονται -για προσωρινούς ελπίζουμε λόγους- αρχαιρεσίες και λοιπές τυπικότητες και μας βοηθούν ωστόσο με μεγάλη συμμετοχή ουσιαστική: με προσωπική εργασία, υλικά, γνώση και χρήματα.
Είναι γνωστό πως υπάρχει για όλους μας μια οικονομική δυσπραγία έτσι δίνεται η δυνατότητα σε μέλη που δηλώνουν ότι δεν θέλουν να δώσουν ούτε ευρώ σε χρήμα να προσφέρουν όπως μπορούν λόγου χάρη με προσωπική εργασία υλικά ή αλλιώς στις δράσεις του συλλόγου.
Όπως και να έχει ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και την υποστήριξη σας.
Για τη Λαμπρή έχουμε κανονίσει άσπρισμα στη διαδρομή του Επιταφίου και στη συνέχεια όλου του χωριού εκεί θα χρειαστούμε βοήθεια γιατί είναι όλο το Βλυχό το Γένι και όπως καταλαβαίνετε έχει αρκετή δουλειά.
Θα συνδυαστεί:
-Με καθαρισμό του χωριού
και σε συνεργασία με το Δήμο των παλαιών υπολειμμάτων των φωτιστικών του μώλου που κοντεύουν να γκρεμιστούν,
-Με την απομάκρυνση των σκουπιδιών κάθε μεγέθους και είδους με απολύμανση των βαγονέτων για τα απορριμάτα.
-Στολισμό στην αρχή και τέλος του χωριού. Με φωτεινό στολισμό Αναστάσιμο που ετοιμάζει ο Αλέξης Κοκκίνης.
Για αμέσως μετά τη Λαμπρή
-Το αυτόματο πότισμα των παρτεριών του μώλου και της εισόδου του χωριού σε συνδυασμό με φύτευση και καλλιέργεια του γκαζόν και λουλουδιών.
-Το καθάρισμα από τους θάμνους και τα αγριόχορτα του προαυλίου του σχολείου που θα είναι η έδρα του συλλόγου για εκδηλώσεις μαθήματα και δράσεις του χειμώνα και του καλοκαιριού και ο καθαρισμός και στολισμός του κτιρίου που πρόσφατα ανακαινίσθηκε από τον Δήμο μετά από ενέργειες του προηγούμενου παρέδρου Δημήτρη Μαυροκέφαλου και του προηγούμενου συλλόγου του χωριού μας.
-Τον ευπρεπισμό των δημοσίων κτιρίων του χωριού ξεκινώντας από το μικρό ιατρείο που χρειάζεται τζάμια καθίσματα και βάψιμο ώστε οι κάτοικοι του χωριού μας ειδικά οι γηραιότεροι να έχουν μια σωστή υποτυπωδώς ανθρώπινη αίθουσα αναμονής.
-Την τακτοποίηση του κτιρίου του παιδικού σταθμού και το άνοιγμα της δανειστικής βιβλιοθήκης που θα είναι και το σημείο συνάντησης των μελών του συλλόγου μας λόγω ευκολίας πρόσβασης των μεγαλυτέρων.
-Την συντήρηση του κτιρίου της αστυνομίας και πρώην κοινοτικών γραφείων.
-Την συντήρηση και εκσυγχρονισμό των δυο παιδικών χαρών με ασφαλή περίφραξη , παιχνίδια, σωστό δάπεδο φωτισμό καθίσματα δοχεία απορριμάτων κλπ και βέβαια πρέπει να στοχεύσουμε σε τρίτη και τέταρτη
στη μέση και τέλος του χωριού αλλά και στο Γένι.
-Την συντήρηση των δύο γηπέδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου με μεταφορά της λυόμενης αποθήκης που βρίσκεται στη παιδική χαρά.για χρήση της ως αποδυτήρια στο γήπεδο ποδοσφαίρου.
-Την συντήρηση της πίστας αγώνων ταχύτητας μοντέλων και της νέας χωμάτινης για μοντέλα εκτός δρόμου.
-Τη συντήρηση των παλιών καθισμάτων του μώλου του χωριού μας.
-Τη συντήρηση των φωτιστικών του μέσα δρόμου του Βλυχού και γενικότερα όλων των παλαιών στύλων φωτισμού της πλατείας κλπ.
και συνεχίζουμε...
Αν θέλετε να εισηγηθείτε δράσεις μπορείτε προφορικά γραπτά ή τηλεφωνικά στα μέλη και το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και στη συνέχεια το κανονικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου