Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΗΞΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ








Οι αρχαιρεσίες διεξήχθησαν ομαλά, η εκτελεστική επιτροπή έχει ολοκληρώσει την καταμέτρηση και θα την ανακοινώσει σε λίγο.

Στο μεταξύ θα θέλαμε όλοι οι υποψήφιοι μαζί να σας πούμε πως:

''Σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη τιμή που μας κάνατε, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σας όλο αυτό το διάστημα, οπωσδήποτε δε για την προτίμηση σας να μας αναδείξετε επίσημο διοικητικό συμβούλιο ψηφισμένο.
Μεγάλη ευθύνη οπωσδήποτε, που αποδεχόμαστε όμως ευχαρίστως  για να δουλέψουμε ομαδικά για τον πολιτισμό και εξωραϊσμό του τόπου μας.''

Ο σύλλογος μας έχει πια επίσημο διοικητικό συμβούλιο που αποτελείται από το σύνολο των υποψηφίων.
'Εχει τους ίδιους ανθρώπους που αγκαλιάσαμε και στηρίξαμε ουσιαστικά την προσπάθεια.
Εσείς τώρα δίνοντας την ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή μας την ομαδική προσπάθεια μας  δίνετε τη χαρά της συμμετοχής σας και με χαρά διαπιστώνουμε πως επεκτάθηκε αισθητά το σώμα το μελών.

Είμαστε διοικητικό συμβούλιο όλοι μαζί οι υποψήφιοι.Βλέπετε ο αριθμός 10 των υποψηφίων παρόλο που είναι τυχαίος είναι και ο κατάλληλος αφού όλοι έχουν ρόλο να επιτελέσουν.
Ο ρόλος του καθενός θα συν-αποφασιστεί στο πρώτο συμβούλιο που θα κάνουμε όπου θα είμαστε όλοι παρόντες δεδομένου ότι τρία μέλη του διοικητικού συλλόγου έπρεπε να ταξιδέψουν άμεσα.
Το τυπικό γεγονός αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είμαστε μια ομάδα φίλων που σαν παρέα αλληλο-υποστηρίζεται για τον κοινό μας στόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου