Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ







Μαζευτήκαμε σήμερα όπως είχαμε ανακοινώσει και κανονίσαμε τις ομάδες εργασίας.

Το ραντεβού μας για την έναρξη των συλλογικών εργασιών είναι αύριο δευτέρα στις έξη 6.00 το απόγευμα.

Αφού μαζευτήκαμε φροντίσαμε να αδειάσουμε το λυόμενο της παιδικής χαράς από τα υλικά του συλλόγου και του δήμου που περιείχε και να τακτοποιήσουμε στην αποθήκη του κεπ.

Στη συνέχεια γερανός του Δήμου που είχε οργανώσει ο πάρεδρος σήκωσε την τροχοβίλα σε δυο κομμάτια και την φόρτωσε σε δυο νταλίκες που τη μετέφεραν για το ΧΥΤΑ Λευκάδος όπου θα χρησιμοποιηθεί άμεσα.

Για το γήπεδο και τα δεύτερα αποδυτήρια ο πάρεδρος μας είπε πως ήδη το συζήτησε με το δήμαρχο που τον διαβεβαίωσε πως θα έρθει ένα άλλο μικρότερο λυόμενο 15μ.

Εκσκαφέας του Δήμου έσπασε το τσιμεντένιο δάπεδο του λυόμενου και έτσι μπορεί τώρα να μεταφερθεί με άνεση με ένα φορτηγό του δήμου ελευθερώνοντας ένα μεγάλο χώρο στη παιδική χαρά του χωριού μας.

Το επόμενο βήμα για τη παιδική χαρά είναι να καθαριστεί από τα τσιμεντένια κομμάτια και να στρωθεί με βότσαλο συμπληρώνοντας ότι χρειάζεται για να πιστοποιηθεί ως ασφαλής από τη τεχνική υπηρεσία του Δήμου.

Οι ομάδες εργασίας αύριο θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους να γίνει η δουλειά διασκέδαση.

Με μεγάλη χαρά γράψαμε ακόμη πέντε νέα παιδιά στο σύλλογο, κατά τη διάρκεια της σημερινής μάζωξης δουλέψαμε λίγο, μιλήσαμε πολύ, γενικά το χαρήκαμε και συνεχίζουμε.

Από λίγο ο καθένας όμως αδειάσαμε μια αποθήκη πράγματα και τα τακτοποιήσαμε σε μια άλλη.

Για τούτο λέμε ''οι πολλοί παίρνουν την Πόλη''.

Ραντεβού αύριο στη Πλατεία περιμένουμε και Γενιώτες που μέχρι στιγμής απέχουν, γιατί κι εκεί υπάρχει ανάγκη καθαρισμού και λοιπών εργασιών άρα για να οργανωνόμαστε....!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου