Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Επειδή το κράτος και ο δήμος αδυνατεί για διάφορους λόγους -γνωστούς λίγο πολύ φαντάζομαι- να καθαρίσει τα χόρτα που έχουν μεγαλώσει και υποβοηθούν τα έντομα, κουνούπια κλπ, τρωκτικά και ερπετά, αναλάβαμε να κάνουμε ένα στοιχειώδη καθαρισμό στην είσοδο του χωριού, και σε μερικά ζωτικής σημασίας μέρη.
Στην είσοδο του χωριού καθαρίσαμε τα χόρτα από τα πεζοδρόμια και τις νησίδες ώστε να ασπριστούν και να φανούν όπως πρέπει τακτοποιημένα καθαρά και περιποιημένα.

'Ηδη ο γράφων -Νίκος Καββαδάς- μαζί με τον Αλέξη Κοκκίνη καθαρίσαμε από την αρχή του χωριού μέχρι το καρνάγιο ώστε να μπορεί να ασπριστεί τις επόμενες μέρες και να βαφτούν κάγκελα και μαντρότοιχος του Αγίου Κωνσταντίνου.

Δυστυχώς ο φωτογράφος μας είχε δουλειά και έτσι δεν φωτογράφησε το πριν και το μετά.
Θα έχει μάλλον στη συνέχεια την ευκαιρία.

Αμέσως μετά σειρά έχει ο παιδικός σταθμός ,η παιδική χαρά, το γήπεδο μπάσκετ και η πίστα αγώνων μοντέλων, ήδη μαζί με τον Φώτη του συλλόγου μοντελιστών ξεκινήσαμε σήμερα και μάλλον αύριο ή μεθαύριο θα ολοκληρώσουμε το έργο.Να μην ξεχνάμε πως ο σύλλογος μοντελιστών έχει κανονίσει εκδήλωση απονομής επάθλων νέων αθλητών και αθλητριών αγώνων μοντέλων και περιμένουμε κόσμο.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε ελάτε, γιατί χρειάζονται χέρια με σκούπες. τσουγκράνες και σακούλες για τα σκουπίδια που έρχονται στην επιφάνεια.

Ο καθαρισμός, κούρεμα και κλάδεμα των φυτών στη παραλία που έγινε πριν τη Λαμπρή θα συμπληρωθεί με φύτευση φυτών και λουλουδιών στα παρτέρια. 

Στη συνέχεια θα κάνουμε  τις εργασίες καθαρισμού στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου.

Αυτά τα νέα προς το παρόν, για κάθε νέα δράση θα ειδοποιούμε ώστε να συνεργαστούμε γιατί: "Οι πολλοί παίρνουνε τη Πόλη" κι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου