Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο πλαίσιο της συλλογικότητας του συλλόγου μας με χαρά βλέπω να παρακινούνται δημιουργικές δυνάμεις των νέων του χωριού μας.
Ο Βασίλης Σούνδιας δούλεψε τη μελέτη που θα δείτε και είναι η εικόνα που θέλουμε να δώσουμε στο γήπεδο μπάσκετ.
Η άσφαλτος που διαθέτει το γήπεδο είναι μια απαρχαιωμένη πια μέθοδος αλλά και φθαρμένη πια από την πολυκαιρία.Χρήζει ανανέωσης με ειδικό εποξειδικό υλικό δαπέδου στο οποίο γίνονται και οι διαγραμμίσεις με δυνατότητα χρωματισμού και γραφικών.
Το γήπεδο μας έχει διαστάσεις που τηρούν προδιαγραφές προπονητικού κέντρου άρα μπορούμε με προσθήκη καθισμάτων να διοργανώσουμε και αγώνες τοπικούς ή ότι άλλο.
Νομίζω πως ο Βασίλης έκανε εξαιρετική δουλειά και το χαίρομαι ιδιαιτέρως οπότε θα επεκτείνουμε την ομάδα μελετών του συλλόγου μας και θα την προάγουμε σε δημιουργικό και σχεδιαστικό τμήμα μελετών των ιδεών της τράπεζας ιδεών μας.

Οι αναρτήσεις που θα ακολουθήσουν έχουν το νόημα της οπτικοποίησης ιδεών που συζητάμε ιδιωτικά με το Βασίλη αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, ώστε να κριθούν να συμπληρωθούν να εμπλουτιστούν και να γίνουν κτήμα όλων με τις απαραίτητες ενέργειες και κινητοποιήσεις που και άλλοι φορείς συμμερίζονται όπως ο Δήμος δια του παρέδρου και μπορούν να προσφέρουν σε διάφορα επίπεδα υλοποίησης τους.

Το γήπεδο για να γίνει όπως θέλουμε, απαιτεί μια χορηγία για το εποξειδικό δάπεδο, για το βάψιμο μπασκετών στο τελικό τους χρώμα, και τα φυτά με κάποιο αυτόματο πότισμα, ίσως σε επόμενη φάση και κάποιες εξέδρες παρακολούθησης ώστε να μπορεί να γίνει θεατράκι ή εξωτερικός χώρος εκδηλώσεων.

Το έξοδο μπορεί να το επωμιστεί κάποια από τις μεγάλες ομάδες πχ ο Ολυμπιακός αφού κι έχουμε άνθρωπο να το εισηγηθεί ή ιδιώτες χορηγούς, αλλά και όλοι οι δημότες.

1 σχόλιο:

  1. Επιθυμω την συμμετοχη στην ανακατασκευη του γηπεδου που πρωτοσουταραμε.επικοινωνησε μαζι μου στο sipazah@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή